Hjem Spørsmål og svar Redd for onde ånder?

Redd for onde ånder?

4 min lest
0
0
1,552

Spørsmål:
Helbredet

Hei!
Jeg sliter rett og slett med at jeg er redd. Det begynnte med at jeg under konfirmasjonsundervisningen ble fortalt om onde ånder (etter stilt spm.). Skal jeg jeg være helt ærlig ble jeg vettskremt. Så godt som ingen har tidligere fortalt meg om disse åndene.

Det gjør at jeg er redd når jeg går inn på rommet mitt alene og når jeg prøver å sove.
Jeg er aldri redd om dagen eller når jeg er sammen med noen.

Inners inne vet jeg at jeg har Jesus, så jeg skal ikke frykte, men det er vanskelig, spesielt når det handler om dette ukjente temaet.

Det er bare så ekkelt å være redd, ville helst vert foruten det. Vær så snill, hjelp meg! Be for meg! Hva som helst!

Kristina


Svar:

Hei Kristina!

Nå vet ikke jeg hva som ble fortalt om onde ånder under konfirmasjonstiden og som har gjort deg redd. Men jeg kan i alle fall si deg at du har ingen grunn til å frykte, hverken natt eller dag, alene eller sammen med andre. Du skriver at du har Jesus og tror på ham. Da har du Den Hellige Ånd som er sterkere ann alle andre åndamakter. Videre opptrer ikke onde ånder slik at du plutselig kan møte dem hverken på rommet ditt eller andre steder. Skal det skje, må en søke kontakt med dem aktivt gjennom spiritisme eller på andre måter. Uansett, tror du på Jesus og vil følge ham, har du ingen grunn til å være redd.

Nå fortelles det i evangeliene at noen mennesker var besatt av onde ånder, og at Jesus viste sin makt ved å drive dem ut. Dette var for å vise hvem Jesus er, og at i forhold til han må alle onde makter vike. Det vi skal være opptatt med, er at vi ikke skal la oss friste til å gjøre mot Guds vilje og gå bort fra Jesus, slik onde åndsmakter vil få oss til. Når Paulus skriver om dette, understreker han at ingen makt skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Jesus Kristus, og at vi derfor skal stå imot alt som vil drive oss bort fra ham. Se Rom 8.38-39 og Ef. 6,10-17!

Kristina, du har ingenting å frykte så sant du tror på Jesus og tilhører ham!

Vennlig hilsen
Anfin Skaaheim


Har du et spørsmål? Klikk her for å fylle ut skjemaet til svar-panelet

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Anfin Skaaheim
Last flere inn Spørsmål og svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Hva betyr det at Jesus har tatt på seg våre sykdommer?

  Hei. Jeg har ei venninne som mener at alle kan bli helbredet. Hun sier at Jesus har…