Hjem - Du står i en åndskamp – 27. juli

Du står i en åndskamp – 27. juli

3 min lest
0
0
319

Tvil aldri på at onde åndsmakter er en del av tilværelsen.  Selv om tidsånden sier noe annet så sier Guds ord og erfaringen at Satans krefter er løs på jorden i dag.  Ja, mennesker kan bli besatte.  Til og med kristne kan i høyeste grad bli plaget av onde åndsmakter.  Den kraft som kan sette fri er Jesu navn. Gå ilag med erfarne kristne om du vil være med å sette bundne i frihet.  Det kan bli kamp og den kan bli langvarig.  For fienden gir ikke opp noen skanse uten kamp.  

Den engelske presten Peter H. Lawrence forteller i sin bok “The Hot Line” om et tilfelle der en kvinne var regelrett besatt. Nå var hun blitt en kristen og søkte å bli fri. Men over tretti timer med forbønn og intens kamp hjalp ikke noe. Det gikk over ett år. Da fikk Lawrence en åpenbaring av Gud hvilken åndsmakt kvinnen var besatt av.  Da kom gjennombruddet.  Endelig måtte den avsløre sin identitet: “Antikrist”. Demonen måtte slippe taket for den kraften som er den sterkeste, kraften i Jesu navn. 

Er Antikrist tilstede allerede nå?  Nei, det har vi ingen holdepunkter for.  Men hans ånd er allerede tilstede.  Men enhver ånd som ikke bekjenner Jesus er ikke av Gud.  Det er Antikristens ånd, som dere har hørt skal komme. Og den er allerede nå i verden. (1.Joh.4,3)  I en tid som åpner opp mer og mer for åndsmakter som ikke er fra Gud, må du åpne deg for Guds Ånd, slik at du blir fylt med Den Hellige Ånds kraft og kan seire etter å ha overvunnet alt. 

Andakt av Ivar Vik fra boken “En Ild som skal spres

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Ivar Vik
  • Bli med oss i bønn!

    Fra og med 6 Mai til 14 Juni skal Jesusnett ha 40 dagers bønn og faste! Gjennom 20 år har …
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • 2 søndag i påsketiden – En morgen ved stranden

    2 søndag i påsketiden – 7.04.2024 Joh 21,15-19 Photo by Wes Hicks Jesus og PeterDa d…
Last flere inn -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Vær tålmodig og sterk! – 31. juli

Er du klar over at du som kristen har tilgang på krefter som kan løfte og bære deg igjenno…