Hjem - Bli en bønnekriger! – 29. juli

Bli en bønnekriger! – 29. juli

3 min lest
0
0
481

Om sannhetene i Guds ord gikk opp for oss for alvor, ville vi falle ned på våre knær og nedbe Guds vilje over våre liv og i verden. Det er bønn som forandrer omstendigheter. Skal vi få oppleve folkevekkelse, trengs det en bønne- vekkelse blant Guds folk.

Betydningen av bønnekamp er altoverskyggende. Gud ser etter menn og kvinner som vil ofre av sin bekvemmelighet for å løse ut Guds krefter slik at mennesker kan få sin sak i orden med Gud. Jeg lette blant dem etter en mann som kunne tjene meg ved å bygge opp muren og stille seg i revnene til forsvar av landet, så det ikke skulle bli ødelagt. Men jeg fant ikke noen. (Esek.22,30) Det er sårt om Gud må si det samme om vår generasjons kristne. Hvor lenge vil Gud se på at vårt folk lar urenheten flomme inn over landet og inn i våre sinn, uten at han iverksetter sin dom?

Han dømmer folkene med rettferd. (Sal.96,10) Ethvert land har et forsvar mot ytre fiender. Men den åndelige fiende er farligere fordi den er usynlig og snedig. Det er åndsmakter som visker folk i øret at troløshet mot ektefelle og arbeidsgiver ikke er så farlig. Resultatet er at familier og bedrifter blir lagt øde, ja selve samfunnet blir truet. Denne fienden er det Guds folk som skal kjempe i mot. Vil du være med å kjempe mot de åndsmakter som vil rive mennesker ut av Guds hånd? Og be om at Ånden skal vekke mennesker til liv i Gud? Hvis ikke du vil gå inn i denne kampen, hvem skal da gjøre det? Eller som Mesteren selv sa det: men når saltet mister sin kraft, hva skal det så saltes med? (Matt. 5, I 3)

Andakt av Ivar Vik fra boken “En Ild som skal spres

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Ivar Vik
  • Bli med oss i bønn!

    Fra og med 6 Mai til 14 Juni skal Jesusnett ha 40 dagers bønn og faste! Gjennom 20 år har …
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • 2 søndag i påsketiden – En morgen ved stranden

    2 søndag i påsketiden – 7.04.2024 Joh 21,15-19 Photo by Wes Hicks Jesus og PeterDa d…
Last flere inn -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Vær tålmodig og sterk! – 31. juli

Er du klar over at du som kristen har tilgang på krefter som kan løfte og bære deg igjenno…