Hjem - Himmelens herlighet – 21. juli

Himmelens herlighet – 21. juli

3 min lest
0
0
231

Ser du fram til å komme til himmelen? Ja, du har virkelig noe å se frem til. Der vantroen bare ser død og mørke, har troen et herlig håp å se frem til. La ikke noe her nede få skygge for håpet der hjemme. La det få løfte deg opp når dagene er tunge og bære deg gjennom når døden gjester ditt hus. For en kristen er ikke døden slutten, men begynnelsen. Da skal vi inn til livet uten alt som tynget oss her nede. Midt i staden er Guds trone. Lyset fra Guds trone er eneste lyskilde. Intet mørke, ikke engang skygge fins der.

Vi har alle et indre bilde av hvordan det er i himmelen. Og alle vil vi bli overrasket når vi kommer dit og opplever det slik det er. En ting er sikkert. Vi blir ikke skuffet. Mye er skjult for oss her nede, men mye vet vi likevel: Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne, og døden skal ikke være mer, heller ikke sorg eller skrik eller smerte For det som for var, er borte. (Åp.21,4)

Husker du Jesu ord til røveren på korset: I dag skal du være med meg i Paradis. (Luk.23,43) Paradis er hagen i Guds himmel. Den hagen som Adam og Eva ble fordrevet fra i fallet skal gjenoppstå i en fullkommen tilstand. Igjen skal livets tre stå midt i paradisets hage. Den som seirer, ham vil jeg la spise av livets tre, som er i Guds paradis. (Ap.2,7) Kjære venn! Gå ikke glipp av himmelen. Det er nok av dem som skal tilbringe evigheten i fortapelsens gru. Til deg har budskapet nådd om forsoningen i Jesus Kristus, som åpner vei inn til Guds trone. La ikke noe ta fra deg håpet og troen på det Gud har lovt deg i sitt ord. Jeg kommer snart. Hold fast på det du har, så ingen tar fra deg din krone! (Åp.3,11)

Andakt av Ivar Vik fra boken “En Ild som skal spres

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Ivar Vik
  • Bli med oss i bønn!

    Fra og med 6 Mai til 14 Juni skal Jesusnett ha 40 dagers bønn og faste! Gjennom 20 år har …
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • 2 søndag i påsketiden – En morgen ved stranden

    2 søndag i påsketiden – 7.04.2024 Joh 21,15-19 Photo by Wes Hicks Jesus og PeterDa d…
Last flere inn -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Vær tålmodig og sterk! – 31. juli

Er du klar over at du som kristen har tilgang på krefter som kan løfte og bære deg igjenno…