Hjem Spørsmål og svar Hva må jeg gjøre for å bli frelst?

Hva må jeg gjøre for å bli frelst?

4 min lest
0
0
1,440

Spørsmål:
Hva må jeg gjøre for å bli frelst?

SJ


Svar:

Hei SJ

Her spør du rett inn i kjernen for hele poenget med at Jesus kom til jorden for å dø på korset og stå opp igjen fra de døde. Takk for det!

Dette er det som gjør frelsen så flott også! På grunn av det som skjedde i edens hage ble ikke lenger vi syndfrie. Menneskene ble etter dette født med arvesynd og kunne ikke lenger være sammen med Gud. Han var hellig – det var ikke lenger menneskene. Men så kom vi til det som satte det største skille i historien, og som visket ut skillet mellom menneskene og Gud. Jesus kom til jorden. Gud sendte Jesus for at Han ønsket å gjenopprette kontakten med menneskene. Altså, en praktisk handlig fra Gud sin side. Jesus døde på korset, tok alle syndene på seg og stod opp igjen. Det var ikke menneskene som hadde mast på Gud om å få komme til Ham på en annen måte enn gjennom bud og regler. Det var Gud som ønsket det, og handlingen lå på Ham. Derfor behøver ikke vi gjøre noe. Jesus gjorde for oss, det som skulle til for at vi kunne bli frelst. Men så kommer det som er minst like viktig. Frelsen gjelder for alle, men det går ingen automatikk i det. Vi må velge det. Og vi kan velge det. Vi behøver ikke gjøre noe for Jesus gjorde det som skulle til. Men vi må velge. Velge å leve med Jesus som bror og Gud som Far.

Paulus skriver til Romerne i kapittel 10 vers 9. For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.

Jeg lar Paulus sine ord få avslutte dette svaret. Vi kan bli frelst ved å si at Jesus er Herre og tro i vårt hjerte athan stod opp fra de døde.

Lykke til i valget!

Med vennlig hilsen
Elise


Har du et spørsmål? Klikk her for å fylle ut skjemaet til svar-panelet

  • Slått ned

    Jeg er veldig glad i blå blomster. Så jeg kjøpte frø og sådde i februar. Litt på måfå som …
  • Kan Jesus og ondskapen bo i hjertet samtidig?

    “Det står at Jesus bor i hjertet. Men det står også at alt ondt kommer fra hjertet. …
  • https://www.godisreal.today/wp-content/uploads/2014/05/pictures-jesus-cross.jpg

    Hva er synd?

    Døde Jesus for våre synder og/eller for synden. Vi gjør jo ikke synd, men ER syndere. Synd…
Last flere relaterte artikkler
Last flere av Elise
Last flere inn Spørsmål og svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Slått ned

Jeg er veldig glad i blå blomster. Så jeg kjøpte frø og sådde i februar. Litt på måfå som …