Hjem Aktuelt Sommerordet 2020!

Sommerordet 2020!

4 min lest
0
0
699

Da er sommeren snart her og vi gleder oss til årets sommer ord!

I år har vi en herlig bukett med skribenter som skal dele gode ord og tanker rundt hverdagen og livet med Jesus. Innleggene blir som vanlig lagt ut daglig fra 22. juni til 31. august og videre delt på våre sosiale medier, Facebook og Instagram. Dette blir bra!

Det er fjerde året på rad vi arrangerer sommerord og hvert år har vi opplevd det som en stor velsignelse for våre lesere og oss i Jesusnett. Formatet har vi holdt det samme; korte, jordnære og personlige historier med tanker rundt livet og hverdagen med Jesus. Skribentene er fra forskjellige aldresgrupper og livsreiser, og andaktene blir selvfølgelig servert med et flott blomsterbilde! Dette er grunnet slagordet som startet det hele; Det er ikke bare blomstene dine som burde vannes i sommer!

Første året vi arrangerte Sommerord opplevde vi at mange menigheter og kristne fellesskap tok sommerferie. Det ble satt plutselig stopp på alle aktiviteter og fellesskap, men ikke bare det; gode bibelvaner og tid med Gud opplevdes vanskeligere å holde for mange!

I teorien gir sommerferien oss ekstra tid til å slappe av, og mer tid til å tilbringe med Jesus og folk rundt oss, likevel ble sommeren en stressende tid for mange med lite struktur og masse ekstra aktiviteter.

Derfor ble Sommerordet til! Tanken var å skape noe daglig som kunne treffe de av dere som sliter å få satt dere ned med bibelen i hverdagen. Sommerord er ikke nødvendigvis teologisk dyptdykkende men kan gi en tanke å tygge på videre, eller knagger til egen refleksjon. Rett og slett litt vann i sommervarmen!

Dette formatet passer ikke alle, og hvis du opplever at du trenger noe mer dyptdykkende kan vi anbefale Dagens Andakt, Søndagskommentarene eller sette i gang med å lese Bibel på ett år. (Diverse planer tilgjengelig på nett eller kan kjøpes på din lokale bokhandel) Andre forslag kan være å sette i gang et bibelstudie med en venn? Her er det mange muligheter til å vokse! Sommeren er en fantastisk tid til å lære mer om Jesus og sette i gang nye vaner og vi gleder oss til å se hva denne sommeren har å bringe, selv om den ble litt annerledes enn planlagt.

Mvh.

Jesusnett

Last flere relaterte artikkler
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Advent og Julekalender – Dag 32

    “Julesanger” av Mary Anette Skaaheim Alle har sine favoritter når det kommer t…
  • Advent og Julekalender – Dag 31

    “En litt annerledes nyttårsaften” av Mary Anette Skaaheim Da mine barn var små var det om …
Last flere av Jesusnett
  • Bli med oss i bønn!

    Fra og med 6 Mai til 14 Juni skal Jesusnett ha 40 dagers bønn og faste! Gjennom 20 år har …
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Sommerord 2023

    Neste uke begynner årets sommer ord! fra 3 Juli til 3 september blir det daglig lagt ut or…
Last flere inn Aktuelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Vær tålmodig og sterk! – 31. juli

Er du klar over at du som kristen har tilgang på krefter som kan løfte og bære deg igjenno…