Hjem Aktuelt Pressemelding for Jesusnett Studio direkte – 29 september

Pressemelding for Jesusnett Studio direkte – 29 september

2 min lest
0
0
244

Pressemelding Jesusnett Studio Direkte  29. sept 2017
Tema: Tro og nåde

I år markerer vi at det er 500 år siden den lutherske reformasjon ble innledet. Munken Martin Luther ønsket å forandre vranglære og villedende praksis innen kirken. Samtidig var han for egen del på søken etter å finne rettferdighet for Gud. Konsekvensen ble gjenoppdagelsen av evangeliet og alt som det medførte. Ikke bare kirken, men hele samfunnet i Norge er preget av det som skjedde i Tyskland for 500 år siden. Ja Europa og hele verden har blitt endret av en munk fra Wittenberg.

Sogneprest og forfatter Lars Inge Magerøy har skrevet en spennende og lettlest bok om Martin Luther og hans liv. Når han kommer til Jesusnett i Studio Direkte, vil han dele noe av det som er nyttig å kunne om Luther og reformasjonen, og ikke minst spennende og oppbyggelige fakta om hva som skjedde i reformasjonen. Hvordan har dette påvirket vår måte å tenke på? Har vi i dag kanskje også noen av de samme utfordringene de levde med i kirken for 500 år siden?

I tillegg vil dere få kveldens mattips og gjenbrukstips i det nye Jesusnett LIVE.
Vel møtt!

Mvh. Mary Anette og Helge Skaaheim

Jesusnett eier og drifter dette nettstedet. Vi har også forskjellige TV-program som sendes på Visjon Norge. Se omtale og tidspunkt for våre TV-programmer ved å klikke deg inn fra forsiden. Jesusnett er tilsluttet Normisjon. Vi har forpliktet oss på Bibelen og de lutherske kirkers bekjennelsesskrifter.

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…