Hjem Jul&Adventskalender Adventskalender 2020 Advent og Julekalender – Dag 14

Advent og Julekalender – Dag 14

3 min lest
0
0
361

“Den store julegaven” av Mary Anette Skaaheim 

Barn kan ha store forventninger når det kommer til gaver, og vår sønn hadde alltid spesielt store forventninger til gaver fra besteforeldrene! En jul ønsket han seg en spesifikk og dyr gave. En Nintendo spillkonsoll! Om det var noen som ville gi han den, var det bestemor og bestefar. På julaften rev han av papiret på julegaven fra dem, men da han så esken så han et bilde av en vifteovn. Sjokket og skuffelsen lyste ut av han. Vi minnet han på at han måtte takke for gaven, og han gikk høflig bort og takket stille. Men bestemor insisterte at han var nødt å pakke opp gaven helt. Det hadde han ikke lyst til. Men under press, ble det til at han til slutt pliktskyldig åpnet esken. Inni lå det en Nintendo spillkonsoll, akkurat den han hadde ønsket seg. Oppdagelsen gjorde at han hoppet opp og ned samtidig som han forsøkte å holde seg fast i bordet. Han opplevde virkelig å gå fra den dypeste skuffelse til den høyeste lykke på få minutter. Og det ble et morsomt minne for oss alle.

Dagens bibelvers:

“Velsignet er den mann som stoler på Herren, og lar Herren være sin tillit. Han skal bli lik et tre som er plantet ved vann og skyter røttene ut ved en bekk. Det frykter ikke når heten kommer. Alltid har det grønne blad. Det sørger ikke i tørre år og holder ikke opp med å bære frukt.” Jeremia 17, 7-8.

Dagens bønn:

Besteforeldre, og generelt eldre rollefigurer rundt oss, er en stor velsignelse. Vi takker for de rundt oss som kan komme med visdom og livserfaring. Hjelp oss lytte til visdommen til de som har gått før oss og ta oss tid til latter og moro. Amen 

Last flere relaterte artikkler
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Advent og Julekalender – Dag 32

    “Julesanger” av Mary Anette Skaaheim Alle har sine favoritter når det kommer t…
  • Advent og Julekalender – Dag 31

    “En litt annerledes nyttårsaften” av Mary Anette Skaaheim Da mine barn var små var det om …
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Adventskalender 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Advent og Julekalender – Dag 24

“En neve peanøtter i grøten” av Mary Anette Skaaheim Det er en julaften for mange år siden…