Hjem Jul&Adventskalender Adventskalender 2020 Advent og Julekalender – Dag 11

Advent og Julekalender – Dag 11

3 min lest
0
0
481

“Lus på julebesøk” av Mary Anette Skaaheim

Vi satt med julefrokosten og gledet oss til å reise på julebesøk til familien vår i Sandefjord. Vesle gutten vår som gikk i 2 kl greide ikke å konsentrere seg om frokosten. Han klødde seg veldig i hode gang på gang. Som foreldre med barn på småskolen kikket vi på hverandre og tenkte “Nei, ikke lus!”. Det hadde vi sluppet hittil! Jeg gikk bort til sønnen min og der kriblet det rundt mange småkryp. Dette sa jeg jo høyt uten å tenke meg om og vesle gutten fikk fullstendig panikk. Etter å ha roet han ned var det å lete etter et apotek som kunne ha åpent i Juledagene og reise ned for å få tak i lusemiddel og kam. Vi vasket og la putene i fryseren og besteforeldre ønsket ikke besøk før dette var helt over. Men jula den varer lenge hos oss, så etter lusene var borte ble det julebesøk likevel.

Dagens bibelvers:

“Vi ber om at dere må fylles med kunnskap om Guds vilje i all åndelig visdom og forstand, så dere kan vandre verdig for Herren, til behag for ham i alle ting, ved at dere bærer frukt og vokser i all god gjerning gjennom kunnskapen om Gud, og blir styrket med all kraft etter hans herlighets makt, så dere kan ha all utholdenhet og tålmodighet.” Kolosserne 1, 9 – 11

Dagens bønn:

Far du har skapt alt rundt oss, småkryp og store kryp. Alt er ditt skaperverk og vi forundrer oss over alt du har skapt! Hjelp oss ta vare på dyrene og skaperverket rundt oss denne vinteren. Vi lovpriser deg for din skaperkraft og kreativitet!

Amen

Last flere relaterte artikkler
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Advent og Julekalender – Dag 32

    “Julesanger” av Mary Anette Skaaheim Alle har sine favoritter når det kommer t…
  • Advent og Julekalender – Dag 31

    “En litt annerledes nyttårsaften” av Mary Anette Skaaheim Da mine barn var små var det om …
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Adventskalender 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Advent og Julekalender – Dag 24

“En neve peanøtter i grøten” av Mary Anette Skaaheim Det er en julaften for mange år siden…