Hjem Aktuelt Studio Direkte: Ekteskapserklæringen

Studio Direkte: Ekteskapserklæringen

3 min lest
1
1
1,807

Studio Direkte – Jesusnett 15.november kl 20-22Ekteskapserklæringen - Forsiden

Tema: Ekteskapserklæringen

.pdf om ekteskapserklæringen

Vi befinner oss i en underlig tid både i kirke og samfunn, der mange lurer på hvordan vi skal forholde oss til det som skjer. På kort tid har vi fått lover om partnerskap og samkjønnet vigsel i Norge. Kort tid etter snur Den norske kirke i sitt syn på dette, vedtar at homofile par kan vies i Den norske kirke og kirken kan nå lære to ulike syn i dette spørsmålet. Noen og enhver trenger veiledning både i forhold til det aktuelle etiske spørsmålet som snur opp ned på vår tradisjonelle forståelse av ekteskap og familie. Og vi trenger veiledning på hvordan vi skal forholde oss til en kirke og hyrder som lærer annerledes enn Bibelen i disse spørsmålene.

Denne veiledningen skal Jesusnett få hjelp av Øivind Benestad til å gi på Studio Direkte tirsdag 15.november. På bakgrunn av EKTESKAPSERKLÆRINGEN, som 32 kirkesamfunn og organisasjoner står bak, skal vi se på hva som har skjedd, hvordan Bibelen lærer i disse spørsmålene, og snakke om hvordan vi skal forholde oss til at dette i en krevende tid. Det er viktig at kristne er korrekt informert og samtidig lærer Bibelen og kjenne.

Følg med tirsdag på Visjon Norge kl. 20-22, reprise onsdag kl. 08-10. Mary Anette og Helge Skaaheim er programledere.


Flere artikler i dette tema:

5 gode grunner - 9 grunner til utsettelse av ekteskapssaken - 10-viktige-argumenter - Etter Kirkemøtet 2016 - Hva nå - Fakta-og-konsekvenser-i-ekteskapskampen - Hva står på spill - Hva-visste-Paulus-om-homofili - JA-budskap-2 - Samlivstoget-kjorer-videre - Sannheter-Kirken-fornekter

 

Last flere relaterte artikkler
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Advent og Julekalender – Dag 32

    “Julesanger” av Mary Anette Skaaheim Alle har sine favoritter når det kommer t…
  • Advent og Julekalender – Dag 31

    “En litt annerledes nyttårsaften” av Mary Anette Skaaheim Da mine barn var små var det om …
Last flere av Jesusnett
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Sommerord 2023

    Neste uke begynner årets sommer ord! fra 3 Juli til 3 september blir det daglig lagt ut or…
  • Trygg Tro på Bedehuskanalen!

    Audun Janøy, Jens Iver Jensen, Mary Anette Skaaheim, Helge Skaaheim, Marius Vegge-Kristens…
Last flere inn Aktuelt

En kommentar

  1. Svein Otto Bjørnum Olsen

    27. December 2016 på 22:15

    Det fører for langt å komme inn på min kristne bakgrunn fordi den inneholder også mange år på unødvendige nervepiller. Men jeg kjører drosje i dag på 8.året etter 27 år på biler uten stopp og det kristne har aldri sluppet helt taket i meg. Jeg har alltid hatt Gudsfrykt, og det var nok langt på vei det kristne som frigjorde meg fra pillene også. Riktignok med litt hjerneskade, men i dag har jeg en sterk kristen tro som gir meg en dragning mot Jerusalem. Har kristen kjæreste. Jeg forstår faktisk dem som lar seg korsfeste i disse landene rundt påsketider. De vil jo bevise sin tro med det forstår jeg.
    Mange sier at det kan ikke finnes noen Gud i all denne elendighet. Jeg sier at det er menneskene og ikke Gud som utfører dette. Norge er i avkristning, men jeg tror ikke at det er varig. Jeg har ikke søndagsskole og kjenner bare litt til bibelen, men likevel vet jeg at bibelens ord er eneste rette. Har hørt “skapende tro” med Jan Hanvold og Brakvatnet på p7 om bibelen. Det er min bibelskole. Jeg er 57 år. Guds ord er ypperlig til psykisk syke, fordi det er følelser. Du blir rolig innvendig.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

4. søndag i påsketiden

4 søndag i påsketiden – 21.04.2024 Joh 13,30-35 Photo by John Towner Da Judas hadde …