Hjem Spørsmål og svar Jeg brenner for India!

Jeg brenner for India!

3 min lest
0
0
722

http://flagpedia.net/data/flags/ultra/in.pngSpørsmål:

Indiamisjon! Jeg har et brennende hjerte for India. Jobbes det fortsatt blant santalfolket? Jeg har inntrykk av at Normisjon har trukket ut alle misjonærene sine fra India. Hvis jeg støtter Normisjon med en pengegave, kan jeg være sikker på at pengene går til Indiamisjon?

Bjørn


Svar:

Hei Bjørn!

Det er bra du brenner for India og vil støtte misjonsarbeidet der! Ja, det jobbes fortsatt blant santalfolket. Normisjons har ikke lenger vanlige misjonærer der, for det er ikke akseptert av myndighetene i landet. Men det betyr ikke at Normisjon ikke er til stede i India og støtter misjonsarbeidet der. Det skjer gjennom den kirken som er et resultat av norsk misjon, nemlig Northern Evangelical Lutheran Church, NELC. Kirken har et omfattende arbeid som Normisjon støtter med økonomiske midler og konsulentarbeid. Det er nemlig mulig å sende inn fagfolk på kortere opphold som kan gi støtte og veiledning inn en de forskjellige områder som arbeidet omfatter.

Det arbeidet Normisjon støtter gjennom NELC, omfatter helsearbeid, skolevirksomhet, samfunnsutvikling, radioarbeid, lederutvikling og evangelisering. Dette kan du lese mer om ved å gå inn på normisjon.no. Her kan du gå videre til prosjektkatalogen der du finner alle prosjektene som Normisjon støtter i India. Så kan du velge ut fra det hvilket arbeid du vil støtte. Du kan også bare skrive at du vil støtte generelt arbeidet i India når du sender inn pengene, så vil de bli brukt der det er mest nødvendig.

Takk for at du vil være med på å støtte India-misjon!

Vennlig hilsen
Anfin Skaaheim


Har du et spørsmål? Klikk her for å fylle ut skjemaet til svar-panelet

Last flere relaterte artikkler
 • Anfin 850 high res (retusjert varmere farge)

  Anfin’s siste taler

  Anfin’s siste taler før hans død, talt i Melhus bedehus 19-20.2.2016 Anfin Skaaheim …
 • Anfin Skaaheim

  BIBELSKE UTTRYKK I NORSK DAGLIGTALE

  Taler: Anfin Skaaheim Kåseri holdt i forbindelse med bibelmaraton i Solvangkirken, Tønsber…
 • Anfin Skaaheim

  Nye former for kristent samliv?

  Etter det fatale kirkevalget i høst har vi sett en utvikling som virker skremmende for oss…
Last flere av Anfin Skaaheim
 • mann-ber1

  Kan jeg bli gud?

  Kan jeg bli gud? Jeg føler meg ofte guddommelig når jeg står opp. Eneste jeg drikker er he…
 • baal-fest1

  Hva er fortapelse?

  Det er noe jeg strever med å akseptere. Den gjelder det største alvoret i Bibelen, nemlig …
 • baby nyfødt1

  Er det nok å være døpt

  Jeg har to spørsmål. 1. Hvor mange besøk har jesusnett daglig? 2. Er et døpt menneske en k…
Last flere inn Spørsmål og svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

Jesusnett har stand på Generalforsamlingen til Normisjon

Normisjons har generalforsamling i den nye hallen til Bibelskolen i Grimstad med      påfø…