Hjem Spørsmål og svar Jeg brenner for India!

Jeg brenner for India!

3 min lest
0
0
1,679

https://flagpedia.net/data/flags/ultra/in.pngSpørsmål:

Indiamisjon! Jeg har et brennende hjerte for India. Jobbes det fortsatt blant santalfolket? Jeg har inntrykk av at Normisjon har trukket ut alle misjonærene sine fra India. Hvis jeg støtter Normisjon med en pengegave, kan jeg være sikker på at pengene går til Indiamisjon?

Bjørn


Svar:

Hei Bjørn!

Det er bra du brenner for India og vil støtte misjonsarbeidet der! Ja, det jobbes fortsatt blant santalfolket. Normisjons har ikke lenger vanlige misjonærer der, for det er ikke akseptert av myndighetene i landet. Men det betyr ikke at Normisjon ikke er til stede i India og støtter misjonsarbeidet der. Det skjer gjennom den kirken som er et resultat av norsk misjon, nemlig Northern Evangelical Lutheran Church, NELC. Kirken har et omfattende arbeid som Normisjon støtter med økonomiske midler og konsulentarbeid. Det er nemlig mulig å sende inn fagfolk på kortere opphold som kan gi støtte og veiledning inn en de forskjellige områder som arbeidet omfatter.

Det arbeidet Normisjon støtter gjennom NELC, omfatter helsearbeid, skolevirksomhet, samfunnsutvikling, radioarbeid, lederutvikling og evangelisering. Dette kan du lese mer om ved å gå inn på normisjon.no. Her kan du gå videre til prosjektkatalogen der du finner alle prosjektene som Normisjon støtter i India. Så kan du velge ut fra det hvilket arbeid du vil støtte. Du kan også bare skrive at du vil støtte generelt arbeidet i India når du sender inn pengene, så vil de bli brukt der det er mest nødvendig.

Takk for at du vil være med på å støtte India-misjon!

Vennlig hilsen
Anfin Skaaheim


Har du et spørsmål? Klikk her for å fylle ut skjemaet til svar-panelet

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Anfin Skaaheim
Last flere inn Spørsmål og svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Jesusnett har stand på Generalforsamlingen til Normisjon

Normisjons har generalforsamling i den nye hallen til Bibelskolen i Grimstad med      påfø…