Hjem Spørsmål og svar Dyrets tall 666

Dyrets tall 666

4 min lest
0
0
3,594

Spørsmål:

Hei!

Jeg er litt redd for at jeg har tatt i bruk dyrets tall. På bankkortet mitt er det tilsammen tre 6tall. Ikke etterhverandre men fordelt på den ene siden av kortet mitt. Noen tanker rundt dette og om jeg har gjort det? Ble faktisk redd når jeg tenkte over det.

6-tallet står tilsammen 9 ganger på bankkortet mitt. Sjekket det akkurat veldig nøye over hele bankkortet. Dette syntes jeg var skrekkelig skummelt! Fordi tilsammen så er det 666 666 666 tall fordelt over hele kortet, men ingen 666 tall står oppført slik etter hverandre. Men allikevel, skummelt.

Skummelt fordi Bibelen forteller det ikke er tilgivelse for å ta imot dyrets tall.

Okei? Hva mener dere? Hva har jeg gjort?

Anonym


Svar:

Anfin SkaaheimHei Anonym!

Grunnen til at du ble litt skremt av at du tilsammen finner 6-tallet 9 ganger på bankortet ditt, er nok at du i Joh.åp. 13,18 ser at 666 er omtalt som dyrets tall. Dyret omtales i kap. 13 og er et uttrykk som betegner den som ellers kalles antikrist. Det er den som i endtiden skal stå fram som Kristus sin motpart, og som falske profeter skal få folk til å tro på og tilbe. Dyrets tall er 666. Det er her tale om en tallkode som skal brukes til å få fram navnet på antikrist. Mange har forsøkt å finne ut av det, uten å lykkes. Da får vi regne med at når antikrist framtrer, vil en få den visdommen som trengs for å knekke tallkoden og få fram navnet som 666 står for.

Det som kan virke skremmende er at dyrets merke som tallet står for, i endetiden vil bli satt på panne og hånd hos dem som følger antikrist. Uten dette merket blir en utelukket fra de sammenhenger som gjelder i samfunnet. Det beskriver trolig endetidens forfølgelser. Dette merket er dyrets navn eller tall v.18.

Men ut fra dette kan du ta det helt rolig om du finner 6-tallet 9 ganger på bankkortet ditt! 6-tallet alene har ingen symbolsk betydning, uansett hvor mange ganger det forekommer. Så står da heller ikke 3 sekstall etter hverandre på kortet ditt. Det betyr at dyrets tall ikke står der. Og om det hadde forekommet, ville det være en ren tilfeldighet. Du trenger ikke være redd, og du kan bruke kortet med stor frimodighet! I tro på Jesus skal du kjenne tryggheten i at du ved dåpen ble merket med korsets merke, og at du får tilhøre han som er den sterkeste.

Vennlig hilsen
Anfin Skaaheim


Har du et spørsmål? Klikk her for å fylle ut skjemaet til svar-panelet

  • Hva med de 144.000?

    Spørsmål: Jeg mener det er snakk om to grupper mennesker i Bibelen. Den ene gruppen på 144…
  • Sankthansdagen/Jonsok

    Joh 1,1-8 I begynnelsen var Ordet. Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud.  Han var i begynne…
  • Kan drømmen være sann?

    Spørsmål: Hei Jeg har et spørsmål som har gnaget litt på meg den siste tiden. Det som er a…
Last flere relaterte artikkler
Last flere av Anfin Skaaheim
Last flere inn Spørsmål og svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Hva med de 144.000?

Spørsmål: Jeg mener det er snakk om to grupper mennesker i Bibelen. Den ene gruppen på 144…