Hjem Spørsmål og svar Spørsmål om bønn og profetier

Spørsmål om bønn og profetier

5 min lest
0
0
884

Spørsmål:
Illustrasjon Bibelen 1098974950

Hei ! Har vært på noen møter og prøvd å bli bedt for. Jeg har opplevd det som litt rart, men veldig godt. Det har seg slik at jeg har bedt og snakka med meg selv, egentlig til Gud, når jeg har vært aleine. Har liksom prata til han om forskjellige ting jeg ønsker skal skje meg i livet og sånt, og bedt om det.
Når jeg har blitt bedt for på møtene har tingene jeg selv har bedt om og snakka med Gud om, kommet fram i profetering, eller hva det nå enn egentlig er..De som ba for meg visste ingen ting om meg, men likevel kom det fram. Gud og Jesus har for meg vært noe ukjent, ikke ser jeg dem, de er helt usynlig og alt liksom. Men etter disse overnaturlige opplevelsene jeg har hatt, er jeg mer sikker på at det virkelig er noen som følger med. Er det profetering det kalles? Den Hellige Ånd sa mye oppmuntrende ting til meg gjennom de som bad over meg, og i tillegg fikk jeg svar på det jeg selv hadde bedt om. Kan jeg stole på at tingene vil skje? Jeg tror på det innerst inne.

Gutt


Svar:

Hei Gutt!
Det du skriver om bønn, er fint og spennende. Du har snakket med deg selv når du er alene om det du ønsker skal skje i livet ditt, og samtidig skriver du at du da egentlig snakket med Gud. Å be er å komme til Gud med deg selv og det du ønsker. Paulus oppfordrer til bønn på denne måten i Fil 4,6: “Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk.” Fortsett med det, og du skal få tro at Gud svarer slik det tjener deg best.

Du har også blitt bedt for på møter og har opplevd det både rart og fint. Det at de som ba uten å kjenne deg, kom med budskap som stemte med din situasjon, skal du ta som et tegn på at Gud vil styrke din tro på at han vil svare på bønn og vise deg at det som har med Gud og Jesus å gjøre, er virkelig og sant. Det kalles profetiske budskap, og skal være til hjelp for troen, så sant det som kommer, er forenlig med Guds ord. Derfor vil jeg oppmuntre deg i å lese og høre Guds ord, slik at du ut fra det lærer mer om hva Gud vil og hva det betyr å leve i tro og tillit til ham.

Men vennlig hilsen
Anfin Skaaheim


Har du et spørsmål? Klikk her for å fylle ut skjemaet til svar-panelet

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Anfin Skaaheim
Last flere inn Spørsmål og svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

Advent og Julekalender – Dag 24

“En neve peanøtter i grøten” av Mary Anette Skaaheim Det er en julaften for mange år siden…