Hjem Aktuelt «Be deg igjennom Fasten» – Uke 1

«Be deg igjennom Fasten» – Uke 1

4 min lest
0
0
163

«Hva kan fasten bety for meg?» – Betraktning av Kate Major

Fem år siden minnet Gud meg og mannen min på at vi burde sette av tid til å be sammen daglig. Vi satt oss ned og fant ut hvilken tid på dagen som passet best, og kom til at vi burde be før barna stod opp. Hver morgen klokken 6:30 satt vi oss ned med en god kopp kaffe, pratet og ba sammen. Dette ble en viktig del av hverdagen som vi så frem til, hvor vi kunne sammen legge livet vårt fremfor Herren.

Vi satt også av en helg til å dra på et kristent retreat senter hvor vi sammen søkte Herren med store forventninger om å være i hans nærvær og få svar. Rart nok var det ikke den helgen vi følte hans nærvær sterkest, han svarte oss 10 dager senere.

Dette var en viktig lærepenge for oss begge. Det er opp til oss å gi Herren tid, til å være med Han og ære Han. Men vi kan aldri vite hvordan eller når Han møter oss, det er opp til Herren. Men uansett hvordan han møter deg er det uansett en stor velsignelse i det å bare sette av tid til å lytte og være med Han


Ukens Bønn

Innover:

 • Be i dine egne ord om at din Far skal vise deg hva du burde fokusere på denne fasten. Be han om å vise deg hvor du er i din relasjon med han og om det er noe du må gi slipp på for å lage rom til viktigere ting i hverdagen.

Utover:

 • Be Gud minne deg på en eller to ungdommer. Be daglig for dem, behøver ikke være lange og kompliserte bønner, bare si det som er på hjertet ditt. Føler du det er passende send dem gjerne en melding om at Gud har minnet deg på å be for dem. (Gjerne også spørre Herren om han har noe spesifikt han vil si dem. Er det positivt, oppmuntrende, henger i tråd med bibelen og høres ut som noe en kjærlig Far ville sagt så send det videre. Vær klar over språkbruk, ydmyk og la personen som tar imot ordet være den som bestemmer om dette er fra Herren eller ikke.) 

 

Guds velsignelse over Fasten, bruk den godt!

 

mvh. Jesusnett

Jesusnett eier og drifter dette nettstedet. Vi har også forskjellige TV-program som sendes på Visjon Norge. Se omtale og tidspunkt for våre TV-programmer ved å klikke deg inn fra forsiden. Jesusnett er tilsluttet Normisjon. Vi har forpliktet oss på Bibelen og de lutherske kirkers bekjennelsesskrifter.

 • photo-02-07-2015-00-51-34

  2. søndag i fastetiden.

  1 Mos 3,8-15 Da hørte de lyden av Herren Gud som vandret omkring i hagen i den svale kveld…
 • be-deg-igjennom-fasten

  «Be deg igjennom Fasten» – Uke 2

  «Hva betyr bønn?» – Betraktning av Kristina Uttgård Har du noen gang opp…
 • mann-ber1

  Kan jeg bli gud?

  Kan jeg bli gud? Jeg føler meg ofte guddommelig når jeg står opp. Eneste jeg drikker er he…
Last flere relaterte artikkler
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

2. søndag i fastetiden.

1 Mos 3,8-15 Da hørte de lyden av Herren Gud som vandret omkring i hagen i den svale kveld…