Hjem Aktuelt Pressemelding for JESUSNETT STUDIO DIREKTE – 10. nov kl. 20-22

Pressemelding for JESUSNETT STUDIO DIREKTE – 10. nov kl. 20-22

2 min lest
0
0
247

Studio Direkte – Jesusnett 10. nov kl. 20-22
Tema: Tro og menneskeverd

At vi vurderer hverandre er ikke noe nytt.
Noen liker vi, andre liker vi mindre. På skolen får vi karakterer etter evne og innsats. Noen er rike og andre er mindre rike. Likevel har vi blitt mer oppmerksomme på det som heter “sorteringssamfunnet”.

Norge er et sorteringssamfunn, som setter ulik verdi på mennesker, og velger bort de som vi helst ikke vil ha i samfunnet vårt. Hvor brutalt det enn høres ut, så mener mange at dette er en korrekt beskrivelse av tankegangen i dag. Spesielt handler dette om å avslutte svangerskap der man oppdager at barnet har kroniske lidelser. Sorteringsdebatten går også innom fosterreduksjon og aktiv dødshjelp. Hvordan har vi som samfunn kommet hit?

Informasjonsleder i Menneskeverd – Daniel Joachim Kleiven – kommer til Jesusnett for å hjelpe oss med spørsmål omkring dette temaet.

I tillegg får vi besøk av Emmanuela og Andreias fra Romania. De vil fortelle om sine erfaringer fra sitt hjemland i forhold til funksjonshemmedes rettigheter og holdninger de møter i samfunnet. Jesusnett Romania vil være en støttepartner for å hjelpe flere med funksjonshemminger i Romania fram til et bedre liv.

Av diverse tips har vi en spennende strull oppskrift uten gluten, sukker og laktose, og et gjenbruks tips hvor du kan få lage deg din egen notatbok av det du har liggende hjemme!

Jesusnett ønsker vel møtt kl 20-22 på kanal Visjon Norge, eller på web TV.

Fint om dere kan være med å be for sendingen!


Hilsen fra Helge og Mary Anette Skaaheim

Jesusnett eier og drifter dette nettstedet. Vi har også forskjellige TV-program som sendes på Visjon Norge. Se omtale og tidspunkt for våre TV-programmer ved å klikke deg inn fra forsiden. Jesusnett er tilsluttet Normisjon. Vi har forpliktet oss på Bibelen og de lutherske kirkers bekjennelsesskrifter.

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…