Hjem Aktuelt Jesusnett novembermarked 2017

Jesusnett novembermarked 2017

3 min lest
0
0
198

Jesusnett gjentar suksessen fra sist marked, men denne gangen har vi enda mer å tilby! Her er det alt av flotte møbler, klær og div servise. Det blir kafé og lykkehjul! Vi kommer også til å ha rebusløp, auksjon og div. salgsboder, og mye mer! Markedet er fra fredag den 3 november fra 12-18 og lørdag den 4 november fra 10-16, lokalet for markedet i år er i det nye Jesusnett lokalet, Bussedalen 1 , 3616 Kongsberg.

Den offisielle åpningen av marked og Jesusnetts nye lokaler blir fredag 3 november kl 12. Inntekten av markedet går til Jesusnett sitt arbeid i Romania. Nedenfor ser du en oversikt over programmet for november markedet, det vil også være en oversikt hengt opp i lokalet. 

kakeplakat-julemarked-web

I fjor hadde vi stor suksess med vaffelkonkurransen vår. I år slår vi på stortrommen og inviterer alle store og små bakere til en Julekake konkurranse! (Lørdag 4 november klokken 14). Dette blir en morsom konkurranse for store og små, ikke vær sjenert, her blir det bare morro 🙂 Kriterier for konkurransen er at dere må lage et presentasjons-fat og et smake-fat, og legg gjerne ved oppskriften. Meld deg på ved sms eller ring på tlf 90294701. Hoveddommer for konkurransen er konditor og baker Remus Bejenaru fra Lampeland bakeri. Alle som ikke er deltagere i konkurransen kan smake og stemme på sin favoritt!

Fredag 3 nov: kl 12 – 18

 • Bruktmarked med klær, møbler, kopper og krus
 • Kafe med pølser, kaker, kaffe osv
 • Bokhandelen med nye og brukte bøker
 • Salgsbod frimerker og byggesett fly og båt
 • Rumensk bod med smakebiter fra Romania
 • Lykkehjul med premier til de som vinner
 • Stand fra Norkirkens Søndagsskole

Lørdag 4 nov kl 10-16

 • Rebusløp kl 11 -12
 • Auksjon kl 13
 • Julebakst konkurranse kl 14. 
 • Bruktmarked med klær, møbler, kopper og krus
 • Kafe med pølser, kaker, kaffe osv
 • Bokhandelen med nye og brukte bøker
 • Salgsbod frimerker og byggesett fly og båt
 • Rumensk bod med smakebiter fra Romania
 • Lykkehjul med premier til de som vinner
 • Stand fra Norkirkens Søndagsskole

Vi håper du stikker innom og tar en kopp kaffe 😉 Her blir det mye spennende å se på!

Mvh. Jesusnett teamet

Jesusnett eier og drifter dette nettstedet. Vi har også forskjellige TV-program som sendes på Visjon Norge. Se omtale og tidspunkt for våre TV-programmer ved å klikke deg inn fra forsiden. Jesusnett er tilsluttet Normisjon. Vi har forpliktet oss på Bibelen og de lutherske kirkers bekjennelsesskrifter.

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…