Hjem Aktuelt Pressemelding for Jesusnett Studio Direkte – 13. okt. kl 20-22

Pressemelding for Jesusnett Studio Direkte – 13. okt. kl 20-22

2 min lest
0
0
152

Tro som forandrer – Normisjon 150 årI år markerer Normisjon sitt 150 års jubileum. Selv om Normisjon formelt sett er en ung organisasjon, har den gamle røtter. Misjonsarbeidet utføres på mange ulike måter og i mange land. Blant annet er Norge et av misjonslandene der Normisjon har arbeid for alle aldre. Leirsteder, skoler, menigheter og foreninger er med på å bringe evangeliet ut. Målet er å gi “Jesus til nye generasjoner og folkeslag”

I studio får Jesusnett besøk av seniorkonsulent Svein Granerud som skal lede oss gjennom ulike innslag, gjennom historie, nåtid og fremtid. Svein har ledet Normisjon i Norge gjennom mange år. Han har besøkt alle misjonslandene, han har vært rektor på Bibelskolen i Staffeldtsgate og er en ettertraktet forkynner. Han er en av redaktørene og forfatterne til den nye boken om Normisjon: “Misjon i bevegelse”.

Vel møtt til et stykke norsk misjonshistorie og et innblikk i vår misjonsframtid.

Programmet sendes via TV Kanalen Visjon Norge. Har du ikke kanalen kan du se programmet på nett. Programmene blir også senere lagt ut på Jesusnett sin Tv side.

Fint om dere kan være med å be for sendingen!


Hilsen fra Helge og Mary Anette  Skaaheim

Jesusnett eier og drifter dette nettstedet. Vi har også forskjellige TV-program som sendes på Visjon Norge. Se omtale og tidspunkt for våre TV-programmer ved å klikke deg inn fra forsiden. Jesusnett er tilsluttet Normisjon. Vi har forpliktet oss på Bibelen og de lutherske kirkers bekjennelsesskrifter.

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…