Hjem Aktuelt Jesusnett Gjenbruk – Flotte bokmerker av papir rester!

Jesusnett Gjenbruk – Flotte bokmerker av papir rester!

5 min lest
0
0
2,128

Dette tipset er perfekt for deg som stadig finner fine bilder, morsomme avisutklipp eller har gamle og ødelagte postkort liggende! De kan lett kastet i papir søppel og gå til resirkulering, men dagens tips slår to fluer i én smekk; det er en flott hilsen eller julegave til noen du er glad i og samtidig en smart måte å resirkulere bilder som egentlig er for fint til å kaste.

bokmerke-tips-1Til tipset trenger du: saks, div papir, sterk lim og ev. hullmaskin og tråd (Hvis du vil dekorere med en tråd) Mine biter av papir og div, er noen boksider med flotte illustrasjoner inni fra et tidligere prosjekt, samt noen morsomme bokomslag og avisutklipp fra et tidligere dødsbo. Har også diverse fine bilder som jeg ikke ville kaste, men heller ikke henge opp.

 

 

 

bokmerke-tips-2Steg 1: Velg ut hvilket papir du vil starte med, klipp det ut, prøv å klippe kanten så rett du kan mens du klipper. Finn ut hvilken side du vil skal synes, og vend den siden ned mot bordet.

 

 

 

 

 

bokmerke-tips-4bokmerke-tips-3Steg 2: Jeg synes at det er sjarmerende at bok-merkene er i forskjellige størrelser, så jeg var ikke så nøye med mål, men for dere som synes dette kan være litt vanskelig er det ikke en dum idé å bruke en linjal som mal. Legg linjalen midt i arket og brett rett og slett papiret over linjalen. Pass på når du bretter at kanten som til slutt vil synes er midt på bok-merket. Når du vet hvor brettene skal gå limer du innersiden fast, gjerne litt over midten for at innsiden ikke synes, for så å lime den siste kanten langs midten. Hvis du bruker RX lim er det fort å bruke for mye, for den er så rennende, ha dette i tankene mens du jobber.

bokmerke-tips-5 bokmerke-tips-6Steg 3: Til venstre ser du min endelige samling av diverse bokomslag, boksider og avisutklipp som har fått et nytt og morsomt uttrykk! Nå kan du velge hvem som skal ha en tråd i seg eller annen dekorasjon. Bilde nr 2 viser at jeg har brukt sløyfebånd og stråtråd på noen av dem, mens andre har fått være som de er. Dette er ettersom hva dere har hjemme, bruk det dere har av restetråd, det er da det blir mest sjarmerende 😉

Håper vi i Jesusnett Gjenbruk har fått satt i gang noen kreative tanker i dere, det er mye som er enkelt å lage selv! Har du laget noe av tipsene, eller har du et tips du selv vil dele? Send gjerne inn et bilde til vår Twitter (@jesusnett) eller vår Instagram (jesusnettnorway) med taggen #jesusnettmattips.

Mvh. Jesusnett Gjenbruk

Last flere relaterte artikkler
  • Tjen Herren med glede

    I to dager har jeg skrevet om kall, utrustning og bønnesvar. Jeg tenkte egentlig å gå vide…
  • Sommerord 2023

    Neste uke begynner årets sommer ord! fra 3 Juli til 3 september blir det daglig lagt ut or…
  • Faste 2023

    Onsdag 22 Februar er det Askeonsdag. Her begynner forberedelsen til Påske, med 40 dagers f…
Last flere av Synnøve Sutton
  • Vi når lengre ut!

    Lenge har vi ønsket å nå ut med evangeliet på flere TV plattformer. Nå er vi på Bedehuskan…
  • Sommerord 2023

    Neste uke begynner årets sommer ord! fra 3 Juli til 3 september blir det daglig lagt ut or…
  • Trygg Tro på Bedehuskanalen!

    Audun Janøy, Jens Iver Jensen, Mary Anette Skaaheim, Helge Skaaheim, Marius Vegge-Kristens…
Last flere inn Aktuelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

4. søndag i påsketiden

4 søndag i påsketiden – 21.04.2024 Joh 13,30-35 Photo by John Towner Da Judas hadde …