Hjem Aktuelt Pressemelding – Jesusnett Studio Direkte 15/9

Pressemelding – Jesusnett Studio Direkte 15/9

2 min lest
0
0
291

Fredags Studio Direkte med Jesusnett 15.september kl 20-22
Tema: Tro og misjon

“Vi kan ikke la være og fortelle det vi har sett og hørt.” Apg 4, 20

De første som trodde Jesus, som hadde hørt ham og sett ham, var klare på en ting: alle måtte få høre om ham. Selv var Jesus tydelig på at oppdraget som alle troende har, er å være vitner om ham. Tradisjonelt kaller vi dette MISJON.

Tro og misjon hører sammen, men hvordan ser misjon ut i dag i forhold til før. Vi får høre spennende historier fra misjonsmarken av vår gjest og tidligere misjonær Marit Rasmussen. Vi får besøk av Kadmiel Bejenaru som har vært med på verdens største misjonskampanje i Nicaragua. Vi får høre hva barna mener om misjon og misjonærer. Og ikke minst lurer vi på hva misjon betyr for oss alle i praksis.

Programmet sendes via TV Kanalen Visjon Norge. Har du ikke kanalen kan du se programmet på Web TV. Programmene blir også lagt ut på Jesusnett sin TV side.

Fint om dere kan være med å be for sendingen!
Velkommen til sending med Jesusnett.

Hilsen Helge og Mary Anette  Skaaheim

Jesusnett eier og drifter dette nettstedet. Vi har også forskjellige TV-program som sendes på Visjon Norge. Se omtale og tidspunkt for våre TV-programmer ved å klikke deg inn fra forsiden. Jesusnett er tilsluttet Normisjon. Vi har forpliktet oss på Bibelen og de lutherske kirkers bekjennelsesskrifter.

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Jesusnett
Last flere inn Aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

20. Søndag i teenighetstiden

  Joh 11,1-5 En mann som het Lasarus, var blitt syk. Han var fra Betania, landsbyen d…