Hjem Sommerordet 2017 La alle få merke at vi er vennlige!

La alle få merke at vi er vennlige!

2 min lest
0
1
132

20170817_143516«Gled dere i Herren alltid! Igjen vil jeg si: Gled dere! La deres mildhet bli kjent av alle mennesker. Herren er nær! Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting bønneemnene deres komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.» Filipperne 4:4‭-‬7

Dette er et av bibelversene min mann har måtte høre mye fra meg helt fra vi var nygifte. Som barn var det en vits om de kristne som fikk meg til å tenke; er det slik verden ser på oss kristne? Har de litt rett? Vitsen er slik: «Hvorfor er den hesten så trist og henger med hodet? Det er nok fordi den er kristen».

Jeg trenger å bli minnet på disse ordene fra Filipper brevet. Når jeg legger alt jeg har på hjerte frem for Gud, ber og takker. Da endres tankene mine og fokuset mitt bort fra meg selv til han og til andre. Og da slipper jeg gleden og freden inn i meg. La oss derfor glede oss i Herren og la alle mennesker få merke det!

 

Mvh Mary Anette Skaaheim

 • photo-02-07-2015-00-51-34

  2. søndag i fastetiden.

  1 Mos 3,8-15 Da hørte de lyden av Herren Gud som vandret omkring i hagen i den svale kveld…
 • be-deg-igjennom-fasten

  «Be deg igjennom Fasten» – Uke 2

  «Hva betyr bønn?» – Betraktning av Kristina Uttgård Har du noen gang opp…
 • mann-ber1

  Kan jeg bli gud?

  Kan jeg bli gud? Jeg føler meg ofte guddommelig når jeg står opp. Eneste jeg drikker er he…
Last flere relaterte artikkler
Last flere av Mary Anette Skaaheim
 • 20170901_201307

  En siste hilsen for sommeren

  Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
 • 20170831_125731

  Når det er tungt

  Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
 • 20170830_130101

  Sann visdom

  I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

2. søndag i fastetiden.

1 Mos 3,8-15 Da hørte de lyden av Herren Gud som vandret omkring i hagen i den svale kveld…