Berøring

6 min lest
0
0
110

sketch13219632En berøring fra DHÅ kan peke på noe bestemt, iblant handler det om å fornemme, og så være stille og kanskje aller helst lese i Guds Ord og be navnet Jesus, eller takke og lovprise Hans navn, og slik forløses ofte det som Herren vil si, eller gi uttrykk for på andre måter. Men Herren kan også forløse drømmer når vi sover, og også gi syner.

”Da var det som jeg hørte lyden av en stor skare, et brus av veldige vannmasser og et drønn av mektige tordenbrak. De ropte: ”Halleluja! For Herren vår Gud, Den allmektige er blitt konge! La oss glede oss og juble og gi ham æren! For tiden for Lammets bryllup er kommet. Hans brud har gjort seg istand og hun har fått en drakt av skinnende lin.” Linet er de helliges rettferdige gjerninger. Og engelen sier til meg: ”Skriv: Salige er de som er innbudt til Lammets bryllupsmåltid.” Og han la til: ”Dette er det sanne ord.”  Joh. Åp . 19.6-9

Dette ordet er mektig bare å lese og ikke si noe mer… Men så sier jeg noe likevel, fordi det passer til det bildet jeg fikk i hodet av en brudekjole der stoffet på en måte smeltet inn i veldige vannmasser, og bølget nedover som en elv. Og jeg ble berørt for å tegne dette. Berøringene som kommer er veldig tydelige og detaljerte bilder, men hvor det må beskrives med ord eller gjengis som uttrykk for at jeg senere skal huske alt som er vesentlig, slik at jeg kan dele med andre det som kommer. Det kjennes alltid ut som å ta på seg et flere nummer for stort plagg mht hvordan jeg klarer å gjengi det. Men siden Herren kaller meg til å bruke mine enkle streker, så setter jeg meg ned og prøver å tegne, og iblant vil tekst og bilde vise uttrykket sammen, og det beste er når Guds Ord passer til, og bekrefter.

Det er veldig fint også å kunne se seg tilbake og se at hele prosessen fra berøring til ord til tegning og Guds Ord som bekrefter, har gitt meg en annerledes inngang til å være sammen med Jesus. Iblant når jeg deler, finner andre mennesker nye måter å se på enn jeg har sett og fornemmet, og som treffer inn i deres liv, og ordene forteller at Jesus er der for dem i livene deres. Det er betydningsfullt. Da tenker jeg på hvor viktig det er bare å gjøre det Herren spør etter, og ikke ha så stor frykt for å mislykkes.

Tenk, Herren har funnet på å bruke min lyst til å tegne, og til å komme nærmere Ham, og til å høre mer fra Hans Ord. Han kaller meg til å bli minna om perspektivene fra Bibelen, for å huske på hvem jeg er, og hvem jeg har en relasjon til, og det er Jesus. Og Han ser meg, Han kaller meg ved navn. (Jes.43.1). Det er akkurat som om Han sier slik: Hei, du! Jeg kjenner deg, Jeg vet hva du liker, jeg vil at du skal komme til Meg, akkurat slik du er! Ja, kom til Meg. Jeg hjelper deg! Og jeg vil at du skal hjelpe andre mennesker til å se Meg.

Og tenk også at en brud får kjolen sin tilpasset seg. Sydd etter sine mål. Og slik er det Han har kalt hver og en av oss, og utrustet for små og større oppdrag -for Hans skyld, og vi skal aldri være redde for å begynne å gå. For Herren kaller oss slik vi Er! Ikke slik vi kunne vært!

” Kast alle deres bekymringer på Ham, for han har omsorg for dere” 1. Pet. 5.7.

 

mvh. Heidi Sjømyren Hansen

 

Last flere relaterte artikkler
 • 20907249_10155487728240928_444574459_o

  Hva venter vi egentlig på?

  I studiebibelen min står det at morgenstjernen peker på Jesus . Bare ordet morgenstjerne i…
 • 20930728_10155487728490928_800231679_o

  Morgenstjernen

  Hvor er det jeg skal se, for å se de budskapene Herren vil si meg? Iblant kan det kjennes …
 • 20930755_10155487728500928_974764075_o

  Å våke

  ”Herrens ord kom til meg: ”Hva ser du, Jeremia?” ”Jeg ser en grein av et våketre.” Jeremia…
Last flere av Heidi Sjømyren Hansen
 • 20170901_201307

  En siste hilsen for sommeren

  Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
 • 20170831_125731

  Når det er tungt

  Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
 • 20170830_130101

  Sann visdom

  I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…