GULLGRAVING

2 min lest
0
0
620

gullgraving800Jeg er sikker på at du stadig vekk tenker bra ting om folk. Hva med å la dem få vite det neste gang? Kanskje er du allerede god på det, altså! Jeg ønsker å være det, men altfor ofte blir det med tanken. Tanken på å generelt oppmuntre mer og tanken på at jeg må huske å fortelle den og den personen hvor bra hun eller han er- men så glemmer jeg det.

 

La oss bidra til en oppmuntringskultur der vi graver gull, heier på hverandre og taler ut Guds sannheter om dem vi møter.

Er du et sted og opplever god service, gi en takk! Fortell foreldrene dine, barna dine eller et annet familiemedlem om hva du setter pris på med dem. Finn et hyggelig ord å si til naboen eller kollegaen du egentlig ikke kommer så godt overens med. Det koster oss som regel så lite, men kan bety så mye.

Be gjerne Gud minne deg om en person du kan sende en hilsen til. Hvis vi alle oppmuntrer én person hver dag resten av sommeren, tenk hvor mange som vil bli oppløftet da!

Dere skal heller oppmuntre hverandre hver dag, så lenge det heter ”i dag”, så ingen skal la seg bedra av synden og bli forherdet (Hebreeerne 3,13).

Mvh. Silje Elisabeth Dammann

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Silje Dammann
  • En siste hilsen for sommeren

    Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
  • Når det er tungt

    Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
  • Sann visdom

    I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se også

4. søndag i påsketiden

4 søndag i påsketiden – 21.04.2024 Joh 13,30-35 Photo by John Towner Da Judas hadde …