7.sans

2 min lest
0
0
111

7sansI ferien er det kanskje nettopp 7.sansen som legges på hylla. Det var i hvert fall det vi kalte avtaleboka eller kalender-appen før i tida. Ferie var å se at 7.sansen var tom for avtaler. Nå skal vi ikke klage over at vi har avtaler i 7.sansen, for det er godt å ha arbeid og noe å gjøre. Men vi trenger hvile. Gud la hvilen inn i skaperverket.

Men for meg handler 7.sansen om framtiden min. Hvilke avtaler jeg har i dagene som kommer. Noen gruer jeg meg til og andre ser jeg fram til. Det er likevel en avtale som jeg virkelig ser fram til som jeg vet kommer, men ikke klarer å skrive inn i 7.sansen min. Jeg vet ikke når jeg har avtalen. Den er svært viktig, men den vil mer eller mindre komme som en overraskelse. Men når den kommer, vil jeg avlyse alt annet. Jesus kommer igjen og jeg skal få se ham som han er. Da skal jeg få komme inn til hans hvile. Til det evige Gudsriket. Til paradis. For en framtid jeg har på grunn av Jesu død og oppstandelse. Takk Jesus. Kom snart!

mvh Helge Skaaheim

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Helge Skaaheim
 • 20170901_201307

  En siste hilsen for sommeren

  Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
 • 20170831_125731

  Når det er tungt

  Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
 • 20170830_130101

  Sann visdom

  I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…