Hjem Sommerordet 2017 Skjør stillhet

Skjør stillhet

1 min lest
0
0
128

(1 Kong 19,12)

«Etter jordskjelvet en ild, men Herren var ikke i ilden. Etter ilden – lyden av skjør stillhet.»


skjorstillhet800Så mye støy går inn i øret mitt i løpet av en dag. Det blir aldri stille og ofte er også innholdet i lyden jeg hører også støy. Et viktig ord for meg i ferien, er stillhet. Stillhet gir ro. Roen gir hvile. Jeg tror stillheten er en av Guds gaver. Men jeg må oppsøke den, finne den, lytte etter den. Finner jeg den, kan store ting skje.

Elia ble en gang tatt til side for å møte Gud. Etter at all støyen hadde lagt seg, kom den skjøre stillheten. En skjør stillhet kan bli ødelagt av den minste lyd. Hører du den tør du nesten ikke puste. I den skjøre stillheten kom Gud og talte til Elia. Finn stillheten i Sommer. Lytt til Guds stemme. Sett deg med Bibel og bønn, og lytt etter hva Gud vil si til nettopp deg.

Mvh Helge Skaaheim

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Helge Skaaheim
 • 20170901_201307

  En siste hilsen for sommeren

  Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
 • 20170831_125731

  Når det er tungt

  Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
 • 20170830_130101

  Sann visdom

  I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

«Be deg igjennom Fasten» – Uke 1

«Hva kan fasten bety for meg?» – Betraktning av Kate Major Fem år siden …