Hjem Sommerordet 2017 Smak og se at Herren er god

Smak og se at Herren er god

1 min lest
0
0
104

Salme 34,9: «Smak og se at Herren er god! Salig er den som søker tilflukt hos ham.»


smakogseJeg skulle ønske jeg ikke hadde smakt norske solmodne jordbær før, og fikk smake dem for første gang. Jeg tror jeg hadde grått av glede. Jeg hadde helt sikkert vært litt skeptisk. Spurt noen hva de prikkene var. Om det var surt, salt eller søtt. Om det burde vaskes først. Kan godt noen hadde ledd av meg. Men jeg ville sett dem spise med øynene lukket. Observert deres nytelse. Undret meg. Kanskje jordbær også var noe for meg.

Så får jeg skål med rødt gull. Sukker blir strødd og fløte blir utøst. Ved første smak er jeg frelst. Øynene ble åpnet og det er ingen vei tilbake. Hvis det er sånn med jordbær, hvor fantastisk er det da ikke å smake Herren, og kjenne hvor god han er!

mvh Helge Skaaheim

Prest og forfatter, programleder i Jesusnett

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Helge Skaaheim
 • 20170901_201307

  En siste hilsen for sommeren

  Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
 • 20170831_125731

  Når det er tungt

  Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
 • 20170830_130101

  Sann visdom

  I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

«Be deg igjennom Fasten» – Uke 2

«Hva betyr bønn?» – Betraktning av Kristina Uttgård Har du noen gang opp…