Utsikten

2 min lest
0
0
102

1 Mos 1,31: «Gud så på alt det han hadde gjort, og se, det var svært godt! … «


utsikten800Når vi reiser til Vestlandet, pleier vi å kjøre sammen med mange bobiler og campingvogner med NL eller D på skiltene sine. De er turister som er kommet for å se. De vil se på fjellene, fjordene, elgskiltene (selve elgene er ikke så lett å få øye på) og oss. Vi nordmenn liker å spørre disse turistene hva de synes om Norge. Kanskje gjør vi det fordi vi er blitt så vandt til utsikten, og trenger å høre andre fortelle oss hvor flott det er å se alt Gud har skapt så fint rundt oss.

Alt er veldig fint, ja svært godt. Inkludert oss mennesker. Du er helt utrolig flott. Ikke rart Jesus ofret alt for at du ikke skulle gå fortapt. Du er umistelig og unik. Gud ser på deg og smiler, ja, blir varm om hjertet fordi han er så fornøyd med deg. Jeg bare sier det, i tilfelle du trenger å høre andre fortelle deg hvor flott Guds skapning er. Det er lett å glemme eller bli vandt til utsikten – i speilet.

mvh Helge Skaaheim

Last flere relaterte artikkler
Last flere av Helge Skaaheim
 • 20170901_201307

  En siste hilsen for sommeren

  Sommer ordet er over for denne gangen. Nå er september her med klar luft og blader i mange…
 • 20170831_125731

  Når det er tungt

  Noen ganger opplever mange av oss at vi er så sliten at vi ikke orker å åpne bibelen en ga…
 • 20170830_130101

  Sann visdom

  I jakobs brev kom jeg over en tekst om sann og falsk visdom. For meg ble dette en oppvekke…
Last flere inn Sommerordet 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se også

3. søndag i åpenbaringstiden.

Joh 4,4-26 Han måtte reise gjennom Samaria, og der kom han til en by som het Sykar, like v…